Våra Restauranger

  /  Våra Restauranger

Matupplevelsen är en av vår verkliga passion och ett kärnfokus

SVENSKA MATKLASSIKER

På våra Woodlands Resort-anläggningar hittar du olika restauranger. Vår menyer erbjuder rätter som har satts ihop med färska råvaror och där kockarna älskar att ta fram inspirerande och läckra smaker under sin arbetsdag. Varje vardag bjuder vi på klassisk husmanskost och modernare lunchfavoriter tillagade för hand med kärlek i en trevlig miljö.

Under ditt besök på våra Restauranger får du ett personligt välkomnande av våra kockar som lagar och lägger upp maten. Kockarna tar hand om dig på bästa sätt genom att bland annat vägleda dig till ett bra val om du till exempel har allergier mm. Vi har hjälpt familjer, kompisgäng och företag att få en bra matupplevelse med matlagning till bröllop, studentfirande, event, kickoff, grillbuffé, frukost, affärsmöten mm. Ingen uppgift är för liten eller för stor för oss. Varmt välkomna till oss på Woodlands Resorts.

RESTAURANG RÖNNERDAHL

Ett skickligt team med matlagning som hantverk

Vårt duktiga team består av människor med vitt skilda bakgrunder, förenade av kärleken till mat. I köket är vi två erfarna kockar, Anders och Jari, som behärskar svensk klassisk matlagning med moderna inslag. Anders är en klassiskt utbildad kock med över 40 års erfarenhet av mestadels svensk och europeisk matlagning. Jari har över 25 års erfarenhet från den kulinariska branschen, inklusive flera utvecklingsår i Melker Anderssons F12-grupp samt flera lärorika år i Pontus Frithiofs restauranger i olika ledande befattningar.

HERRGÅRD XXXX

Personlig service och specialiserade event